Recreatie

Spelen is binnen de recreatiebranche is een belangrijk onderwerp! Waar families komen ontspannen, is de aanwezigheid van speelruimte erg belangrijk. Speelplan denkt graag mee hoe u de speelruimte, binnen of buiten, op uw camping of park goed inricht, beheert en veilig houdt.

Speelruimte als visitekaartje

Elk recreatiebedrijf, groot of klein, heeft op zijn manier met spelen en sporten te maken. Aantrekkelijke, uitdagende en kwalitatief goede speel en/of sportruimte trekt gebruikers aan en is een visitekaartje voor uw camping.

Ontwerp op maat

Speelplan maakt een plan voor uw speelruimte, op maat opgesteld, binnen of buiten, passend binnen de visie van uw bedrijf. Wij denken mee binnen de mogelijkheden die er zijn op het gebied van locatie en budget, maar ook op het gebied van bijvoorbeeld thematisering. Ook helpt Speelplan u met het ontwerpen, realiseren en certificeren van uw eigen unieke speelelement. Meer weten over ontwerp?

Veilig en goed onderhouden

Goede speelruimte verdient goed beheer: Speelplan voorziet u van advies op het gebied van veiligheid, beheer en onderhoud van speelruimte. Wij voeren bij diverse campings, dierentuinen en recreatieparken de jaarlijkse veiligheidsinspectie uit. Speelplan heeft kennis van de veiligheid in diverse specifieke speelsituaties: spelen met natuurlijke elementen, hoge speeldruk, sportelementen en speelelementen bij zwembaden. Op basis van de bevindingen stellen wij een passend onderhoudsadvies op. Indien gewenst zoeken wij een externe partij die reparaties uitvoert. De veiligheidsinspecties worden uitgevoerd in het webbased beheersysteem ABSweb, ontwikkeld door Speelplan en haar zusterbedrijf DCTT. In dit online beheersysteem kunt u als klant uw eigen objecten beheren. Meer weten over inspectie?

Speelplan komt ook graag langs op uw recreatiebedrijf om uw medewerkers een cursus te geven over een door u gewenst onderwerp omtrent spelen, bijvoorbeeld het doen van veiligheidsinspecties of natuurlijk spelen. Maak een afspraak

Bent u geïnteresseerd?

Neem dan gerust contact met ons op.